Advies & Consultancy

Wij zijn er voor uw veiligheid!

U heeft (ver)bouwplannen en tijdens de vergunning aanvraag dient u te gaan voldoen aan de verschillende brandveiligheidseisen die er gelden voor uw object. Dan is het fijn om een partij te hebben die voor u alle geldende richtlijnen kent en weet aan welke eisen u dient te voldoen. Wanneer u voor de aanvraag van de vergunning ons inschakelt zijn wij instaat om te zorgen dat uw aanvraag probleemloos het aanvraag traject doorloopt en dat u niet achteraf of tijdens de bouw word verrast met extra eisen waaraan u moet voldoen om een gebruikers vergunning te kunnen krijgen.

Tegenwoordig is het verplicht voor grootte organisaties om regelmatig te oefenen met de BHV organisatie en/of ontruimingsoefeningen te doen. Fire and Rescue Services voorziet u van de meest actuele informatie en kan desgewenst bij u de oefening leiden en analyseren op doeltreffendheid. Ook brengen wij een advies uit over de eventuele aanpassingen in uw ontruimingsplan en/of BHV organisatie naar aanleiding van een evaluatie van de door ons georganiseerde oefeningen.

Tevens bieden wij particulieren de mogelijkheid om om samen met een van onze medewerkers een preventieve ronde door de woning te maken om op deze wijze u op eventuele brandgevaarlijke situaties te wijzen en een advies uit te brengen over de door u eventueel te nemen brandpreventie maatregelen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze diensten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.