Wie zijn wij

Fire and Rescue Services is een landelijke dienstverlener op het gebied van brandveiligheid. We zijn een gezonde organisatie met een overzichtelijk aantal medewerkers. We zijn persoonlijk in onze benadering naar zowel onze medewerkers als opdrachtgevers.

Wij verkiezen overzicht en betrouwbare bekende mensen boven een grote onoverzichtelijke onderneming. Dit is ook de reden dat we sinds onze oprichting in 2007 de relatie met onze opdrachtgevers in stand hebben weten te houden én verder hebben uitgebouwd.

Onze pragmatische aanpak in combinatie met onze hoge eisen betekent niet alleen kwaliteit, maar betekent ook het vermogen om snel te handelen en om ons aan te passen aan de wensen van onze klanten en medewerkers. We selecteren ons personeel zorgvuldig om de gevraagde kwaliteit waar te kunnen maken. Bij deze selectie wordt ook gelet op persoonlijke eigenschappen en ambitie.

Het streven is om medewerkers, voorzien van de juiste motivatie en vaardigheden, blijvend aan ons te binden. Dit zorgt voor een gezonde doorstroom en houdt onze club levendig. Voeg daaraan teambuilding en kennisdeling toe en er ontstaat een hechte groep gemotiveerde mensen.

Ons motto ‘Together for Safety’ is dan ook niet zomaar ontstaan.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.