Deskundige en enthousiaste hulpverleners voor evenementen

Medisch Personeel

Locatie / Standplaats: Landelijk

Onze werkomgeving:
Fire and Rescue Services streeft er naar om samen met haar samenwerkingspartners de veiligheid tijdens evenementen te vergroten door onveilige situaties tijdig aan de organisatie door te geven.
Zo kunnen ongevallen worden voorkomen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Fire and Rescue Services beschikt dan ook over een gevarieerd bestand aan hulpverleners, zoals Eerste Hulpverleners, Medic Responders, verpleegkundigen en artsen. Hierdoor is inzet op verschillende niveaus mogelijk. Er is sprake van een groeiend aantal opdrachtgevers.
De evenementen variëren van (muziek)festivals, sportevenementen, personeelsfeesten, congressen tot houseparty’s.

Functieomschrijving:
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verlenen van Eerste Hulp tijdens evenementen. Hulpverleners van Fire and Rescue Services krijgen de beschikking over professionele hulpmiddelen en staan altijd samen met minimaal één collega. Een goede samenwerking is essentieel om de juiste zorg te verlenen. De variatie aan evenementen zorgt niet alleen voor een zeer afwisselende werkomgeving, maar ook voor uiteenlopende hulpvragen. Hierdoor doen de hulpverleners veel praktijkervaring op.
Tevens vergroten en houden zij hun kennis op peil door de trainingen en opleidingen die Fire and Rescue Services regelmatig geeft.
Je komt werken op dynamische locaties, waar je veel verantwoordelijkheid draagt.

Functie-eisen:
Je komt voor deze functie in aanmerking indien je:
– In het bezit bent van een geldig EHBO diploma
– Bij voorkeur werkzaam in de zorg
– Geen justitieel verleden hebt (een screening kan een onderdeel zijn voor een aantal van onze locaties)
– Zowel dag-, nacht-, avond- en weekenddiensten kunt werken
– Beschikt over rijbewijs en eigen vervoer (auto/motor)

Daarnaast ben je:
– Flexibel
– Oplossingsgericht
– Stressbestendig

Solliciteren:
Interesse? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV! Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door een email te sturen naar info@fireandrescue.nl.
Een capaciteitentest kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze hrm-afdeling.

Bij het invullen van deze vacature maken wij geen gebruik van werving- en selectie- of uitzendbureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.