Brandwachten (zzp)

Brandwachten (zzp)

Locatie / Standplaats: Landelijk

Ben je hitte- en stressbestendig? Ben je in het bezit van het Rijksdiploma Brandwacht of Manschap A en wil jij meer werk maken van je passie?

Functieomschrijving:
Als brandwacht houd je preventief toezicht ter voorkoming van brand in een omgeving waar werkzaamheden zoals lassen en slijpen een verhoogd brandrisico met zich meebrengen.
Denk hierbij aan de (petro) chemische industrie, offshore, culturele podia,  zorginstellingen en evenementen.
Bij calamiteiten ben jij verantwoordelijk voor het alarmeren van hulpdiensten, het evacueren van mensen en het bestrijden van brand.
Je controleert werkvergunningen, let scherp op de veiligheid van alle werknemers op de werkplek en in het bijzonder zie je toe op het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen.
Daarnaast kan je worden ingezet ter ondersteuning van (bedrijfs)brandweerkorpsen.
Je komt werken op dynamische locaties, waar je veel verantwoordelijkheid draagt.

Functie-eisen:
Je komt voor deze functie in aanmerking indien je:
– In het bezit bent van het Rijksdiploma Brandwacht / Manschap-A (of hoger)
– Actief bij een brandweerkorps als beroepskracht of vrijwilliger (dit is een harde eis, wanneer je hieraan niet voldoet hoef je niet te reageren)
– Geen justitieel verleden hebt (een screening kan een onderdeel zijn voor een aantal van onze locaties)
– Zowel dag-, nacht-, avond- en weekenddiensten kunt werken
– Beschikt over rijbewijs en eigen vervoer (auto/motor)

Daarnaast ben je:
– Flexibel
– Oplossingsgericht
– Stressbestendig

Solliciteren:
Interesse? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV! Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door een email te sturen naar info@fireandrescue.nl .
Een capaciteitentest kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze hrm-afdeling.
Bij het invullen van deze vacature maken wij geen gebruik van werving en selectie of uitzendbureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.