AED

Een AED opleiding verzorgt door mensen uit de praktijk!

“Best een investering zo’n AED en het opleiden van de bedieners, vond ik. Totdat ik van dichtbij meemaakte dat een collega gereanimeerd moest worden. Onze bhv-ers hebben hem met behulp van deze AED, in een stabiele situatie kunnen overdragen aan het ambulancepersoneel.
Hij heeft het gered en is inmiddels zelfs weer aan het werk! Het klinkt clichématig maar als het zo dichtbij komt blijkt die AED ineens de beste investering van het afgelopen jaar!”

Doel
Deelnemers leren de AED te gebruiken zodat zij direct hulp kunnen bieden in geval van een circulatiestilstand. De defibrillator zorgt voor een stroomstoot waarmee het normale hartritme kan worden teruggehaald. Hoe sneller de hulpverlener defibrilleert, hoe groter de overlevingskans van het slachtoffer.

Opleiding op maat
Omdat elke organisatie bedrijfsspecifieke risico’s kent, verzorgt Fire and Rescue Services ook zogeheten in-company trainingen op uw locatie. Dit kan al vanaf zes deelnemers.
De in-company training gaat uitvoerig in op de situatie in uw bedrijf. Indien uw organisatie geen geschikte trainingslocatie biedt, kan deze bedrijfsspecifieke training ook op één van onze locaties plaatsvinden (out-company).

Meer informatie
De training wordt op aanvraag gegeven en bestaat uit een dagdeel van drie uur per groep van 6 personen. De training is nu ook te volgen in combinatie met de training BHV of EHBO.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

AED bestellen
Wilt u een AED (Automatische Externe Defibrillator) bestellen of productinformatie opvragen, dan kunt u direct contact met ons opnemen of neem een kijkje in onze webshop.