VCA Basis en Vol

Wij staan voor uw veiligheid!

“Vanuit mijn verantwoordelijkheid als uitvoerder moet ik mijn medewerkers op het gebied van veilig werken goede sturing geven en hen waar nodig motiveren en corrigeren.
Om mij deze competenties eigen te maken, heb ik deelgenomen aan de opleiding VCA voor leidinggevenden (VCA VOL).
Na het behalen van het persoonlijk certificaat voel ik mij zekerder en ben ik beter in staat mijn taken uit te voeren en verantwoordelijkheden te nemen.”

Doel
Na het volgen van de training VCA-vol zijn de deelnemers in staat om medewerkers te motiveren, sturen en corrigeren op het gebied van veilig werken.
Deelnemers ontvangen na het afleggen van het examen een persoonlijk certificaat.

Opleiding op maat
Omdat elke organisatie bedrijfsspecifieke risico’s kent, verzorgt Fire and Rescue Services ook zogeheten in-company trainingen op uw locatie. Dit kan al vanaf zes deelnemers.
De in-company training gaat uitvoerig in op de situatie in uw bedrijf.
Indien uw organisatie geen geschikte trainingslocatie biedt, kan deze bedrijfsspecifieke training ook op één van onze locaties plaatsvinden (out-company).

Meer informatie
De leerstof kan de deelnemers zelfstandig in eigen tijd opnemen. De trainingsdagen kunnen zo besteed worden aan toelichting en uitdieping.
Er wordt les gegeven in vier losse dagdelen of twee hele dagen. Uiteraard is het ook mogelijk om de cursus in 1 dag te volgen.
Deze dagcursus is een voorbereiding op het examen waarbij de cursist zich voor aanvang al reeds in de lesstof heeft ingelezen.
Bij voldoende deelname kan de training op uw eigen bedrijfslocatie plaatsvinden en kunnen de opzet en de planning aan uw specifieke situatie worden aangepast.
Uiteraard verzorgen wij ook VCA-basis opleidingen.

Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op.